Tiny House 25m2

's Zomers slaap je heerlijk koel

Dit tiny house annex 'strandhuisje' heeft een woonoppervlakte van circa 25m2 met openslaande deuren naar het overdekte terras. Dit tiny house is het meest geschikt voor bewoning door één of twee personen.


Tiny House 32m2

Less is more: zorgeloos wonen

Deze tiny houses hebben één slaapkamer, een toilet, een badkamer, een keuken, een woonkamer en twee openslaande deuren naar de overdekte LED-verlichte buitenruimte van circa 8m2. De woning is het meest geschikt voor bewoning door één of twee personen.


Tiny House 40m2

Dit tiny huisje heeft een woonoppervlakte van circa 40m2 met twee slaapkamers, een toilet, een badkamer, een keuken, een woonkamer, een technische ruimte en twee openslaande deuren naar de overdekte LED-verlichte buitenruimte van circa 11m2. Deze woning kan worden bewoond door vier personen.


Tiny House 50m2

Binnen is buiten en toch de ruimte

Deze tiny houses hebben een woonoppervlakte van circa 50m2 met twee slaapkamers, een toilet, een badkamer, een keuken, een woonkamer, een technische ruimte en twee openslaande deuren naar de overdekte LED-verlichte buitenruimte van circa 10m2. De woning kan worden bewoond door maximaal zes personen.