Tiny House 32m2


Slide 32m2 ECOCABINS Tiny House

Less is more

De TH32 is écht een tiny house ontworpen voor eenpersoonshuishoudens. Deze variant is qua indeling grotendeels vergelijkbaar met de Tiny House 40m2 en is ideaal te gebruiken als tweede woning, mantelzorgwoning, kantoor of als atelier. De woning is voorzien van een woon- annex werkruimte met open keuken, een (slaap)kamer en een badkamer.

De TH32 is in twee uitvoeringen te krijgen, namelijk:

  1. TH32 Basic editie met een overdekte LED-verlichte buitenruimte van circa 6m2 waardoor u ook bij minder behaaglijk weer buiten kunt zitten en van de natuur kunt genieten.
  2. TH32 Lxry editie waarbij de overdekte buitenruimte bij de woonruimte is inbegrepen, waardoor de woonkamer 6m2 ruimer wordt met grote raampartijen aan de voor- en zijkant. Hierdoor wordt binnen ook écht buiten.

Klik hier voor de indelingen waaruit u kunt kiezen.

Betaalbaar

Alle EcoCabins zijn hoog van kwaliteit en betaalbaar. Kopen met minimale hypotheeklasten of huren in de middenhuur of als sociale huurwoning. Hierdoor hou je meer tijd en middelen over voor vrijheid, vrije tijd en leuke dingen. Alle prijzen zijn exclusief kosten van transport en plaatsing in Nederland.

Comfortabel, duurzaam en stil

De ramen van triple glas (HR+++) hebben een extra isolatielaag ten opzichte van het in Nederland gangbare dubbel glas. Door het extra gewicht van de extra glaslaag, dient de constructie van de woning ook robuuster te zijn. De massief houten draagconstructies van Ecocabins zijn naar Scandinavische normen en kwaliteitseisen ontwikkeld.

100% elektrisch

De woning is standaard voorzien van aansluitingen voor nutsvoorzieningen voor water, afvalwater (riool) en elektra. De woning heeft geen gasaansluiting. Het is ook mogelijk de woning off-grid (zelfvoorzienend) op te leveren. Hiervoor zijn aanvullende investeringen vereist. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Foto’s

Get Social #TinyVilla

Get Social #TinyVilla

Van 12 tot 16 december 2019 stond de #TinyVilla op de Masters of LXRY in de RAI in Amsterdam, waar we de award voor meest duurzame stand voor hebben ontvangen.
Vanaf maart 2020 wordt de #TinyVilla verhuurd via Basecamp IJmuiden.

Plattegrond