+31 020-244 1570 [email protected]

Voor veel mensen een droom: wonen in een tiny house. Ontdaan van alle ballast, alleen met datgene wat een mens echt nodig heeft. In Nederland is dit fenomeen nog tamelijk nieuw, maar inmiddels wordt het eerste tiny house voor permanente bewoning gebouwd.

De Nederlandse wetgeving is ook nog niet helemaal ingericht op deze nieuwe vorm van wonen, o.a. de combinatie van permanente bewoning en wisselende standplaats (in het geval van een tiny house op wielen) presenteert diverse ambtenaren met een flinke hersenkraker. Daarom hulde voor degenen die een lans breken voor dit thema en de weg vrijmaken voor anderen die ongetwijfeld zullen volgen!

Ontwerpen van een tiny house

Het ontwerpen van alle functies op zo’n 25m2 is een kunst, maar het kan. Met een flinke dosis creativiteit weten ontwerpers de meest prachtige tiny houses te creëren: van moderne varianten met veel glas en staal tot rustieke ontwerpen van hout. We zetten een aantal van onze favoriete exemplaren op een rij – om alvast wat inspiratie op te doen of om gewoon bij weg te dromen. En mocht je er niet permanent willen wonen, dan is een tiny house voor op vakantie ook altijd een optie!

Klik hier voor het volledige artikel.

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.