TH 60m2

Binnen is buiten en toch de ruimte

Deze compacte woningen hebben een (woon)oppervlakte van circa 60m2 met twee slaapkamers, een toilet, een badkamer, een keuken, een woonkamer, een technische ruimte en twee openslaande deuren. De woning kan worden bewoond door maximaal vier personen en is in diverse uitvoeringen beschikbaar.


TH 50m2

Creëer de levensstijl die je graag wil

Deze woning heeft een (woon)oppervlakte van circa 50m2 met twee slaapkamers, een toilet, een badkamer, een keuken, een woonkamer, een technische ruimte en twee openslaande deuren. De TH50 is in twee uitvoeringen verkrijgbaar.


TH 40m2

Less is more: zorgeloos wonen

Deze woningen hebben één slaapkamer, een toilet, een badkamer, een keuken, een woonkamer en twee openslaande deuren. De woning is het meest geschikt voor bewoning door één of twee personen. De TH40 is in twee uitvoeringen verkrijgbaar.


TH 32m2

's Zomers slaap je heerlijk koel

Dit tiny house annex 'strandhuisje' heeft een (woon)oppervlakte van circa 32m2 met openslaande deuren. Dit tiny house is het meest geschikt voor bewoning door één of twee personen en is in twee uitvoeringen beschikbaar.


#TinySuite

De #TinySuite is ontworpen om als slimme extra kamer in te zetten. Door zijn ‘tiny’ afmetingen van 6x3m is de #TinySuite makkelijk te vervoeren en past de #TinySuite in elke achtertuin.