+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

Tiny Villa 50

met veranda

€114.000 excl BTW

Tiny Villa 50 met veranda

De Tiny Villa 50 kan worden uitgevoerd met en zonder een overdekt veranda en is een comfortabele, volwaardige woning met 40 m2 woonoppervlakte en een overdekt zijterras van 10 m2. Het ontwerp van de woning voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning.

De Tiny Villa 50 met veranda heeft standaard 2 slaapkamers, een badkamer en een ruime living met keuken met lichtinval van 3 kanten. In de filosofie van EcoCabins is het buitenleven belangrijk. Veel zicht naar buiten, veel licht naar binnen.


AFMETINGEN 5m x 10m

OPPERVLAKTE 40 m2

BASIS PRIJS €114.000

€114.000 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 5m

Lengte 10m

Hoogte 3,9m

Oppervlakte 40 m2

Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)

- Elektrische vloerverwarming

- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)

- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins Tiny Villa 50 met veranda heeft een productietijd van 16-20 weken.

Verzending

Het transport van de Tiny Villa 50 vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

Tiny Villa 50 met veranda Plan A

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.