+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

Tiny House 60

met veranda

€127.000 excl BTW

Tiny House 60 met veranda

De EcoCabins Tiny House 60 met veranda is een compacte, houten prefab woning van 50m2 met een overdekte LED-verlichte buitenruimte van circa 10m2. Zo kan je ook bij minder behaaglijk weer buiten zitten en van de natuur kunt genieten. De Tiny House 60 kun je met of zonder veranda aan de voorzijde kiezen.

Deze volwaardige woning is van alle gemakken voorzien en kan indien gewenst conform het Bouwbesluit voor permanente bewoning worden geleverd. EcoCabins bouwt robuuste houten woningen die energiezuinig en betaalbaar zijn.


AFMETINGEN 5m x 12m

OPPERVLAKTE 60 m2

BASIS PRIJS €127.000

€127.000 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 5m

Lengte 12m

Hoogte 3,9m

Oppervlakte 60 m2

Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug and play geleverd. Deze Tiny Houses worden geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)

- Elektrische vloerverwarming

- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)

- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De Tiny Villa 60 met veranda heeft een productietijd van 16-20 weken.

Verzending

Het transport van de Tiny House 60 met veranda vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

Tiny Villa 60 met veranda Plan A

Tiny Villa 60 met veranda Plan B

Tiny Villa 60 met veranda Plan C

Tiny Villa 60 met veranda Plan D

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.