+31 020-244 1570 [email protected]

Slide EcoCabins - vakmanschap met oog voor detail OVER ONS

Missie

De missie van EcoCabins is bouwen aan het thuis van de toekomst. De problemen van deze tijd zorgen ervoor dat we opnieuw moeten nadenken over onze manier van wonen. Eén met minder impact op de wereld om ons heen. Door innovatieve houten woningen te combineren tot duurzame betaalbare wijken en buurten biedt EcoCabins een toekomstbestendige manier van wonen voor iedereen.

Innovatie

De woonwijk van de toekomst is een woonwijk met een negatieve CO2 uitstoot. Door onze slimme manier van bouwen, en een slimme manier van wonen, onttrekt zo’n wijk meer CO2 uit de natuur dan dat het uitstoot. EcoCabins werkt gericht samen met Nederlandse technische universiteiten, met als doel verdere ontwikkeling tot geheel circulaire woningen, die zowel duurzaam zijn tijdens fabricage, duurzaam in gebruik als duurzaam te recyclen.

Get Social #TinyVilla

Van 12 tot 16 december 2019 stond de #TinyVilla op de Masters of LXRY in de RAI in Amsterdam, waar we de award voor meest duurzame stand voor hebben ontvangen. 

Vanaf maart 2020 wordt de #TinyVilla verhuurd via Basecamp IJmuiden.

Team

Jeroen Metselaar

Jeroen is de oprichter van EcoCabins. Hij is recreatieman in hart en nieren en was jarenlang de drijvende kracht achter het succes van Camping de Lakens in Bloemendaal. Door die ervaring weet hij als geen ander wat de wensen zijn van vakantievierders, de eisen van een recreatie-ondernemer en dat de ontwikkeling van duurzame, zoveel mogelijk zelfvoorzienende kleine woonunits een grote wens is vanuit eindgebruikers.

Gertjan Hoffer

Gertjan heeft een achtergrond in bedrijfskunde en is een ervaren ondernemer. Hij wist reeds eerder een investeringsfonds succesvol te leiden en (winstgevend) uit te bouwen van een minimale omzet naar circa 20 deelnemingen in Nederlandse MKB-bedrijven. Sinds 2018 richt hij zich volledig op de verdere ontwikkeling van EcoCabins, met als doel de ontwikkeling naar duurzaam wonen, werken en recreëren te versnellen.

Daniel Hoffer

Met een achtergrond in Internationale Betrekkingen stort Daniel zich na eerdere dienstverbanden bij een zorgverzekeraar en HR-adviesbureau nu volledig op Tiny Houses. Daniel is een echte allrounder die zich bij EcoCabins vooral bezig houdt met marketing en business development, maar zich daarnaast ook vast heeft gebeten in de doorontwikkeling en toepassing van innovatieve technieken en installaties in de tiny houses van EcoCabins om zo een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt, zowel in Nederland als daarbuiten.

Erling Siebesma

Erling is reeds vele jaren met veel passie en energie werkzaam in business development. Tijdens zijn studie, in 1998, is hij begonnen met werken bij ABN AMRO. ‘Learning on the job’ heeft hij zijn studie afgerond in de avonduren, en is zijn carrière begonnen in Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson. Daaropvolgend is hij overgestapt naar het ophalen van kapitaal ten behoeve van Private Equity Investeringen voor het MKB. Gertjan en Erling werken met veel plezier al sinds 2008 samen. Sinds 2019 is Erling een vast onderdeel van het team van EcoCabins.

Alex Meerkerk

Alex heeft zijn studie technische bedrijfswetenschappen in de praktijk gebracht met diverse kwaliteitsfuncties in de farmaceutische industrie. Tevens heeft hij 10 jaar lang mede leidinggegeven aan PUM, een internationale adviesorganisatie voor het MKB. Daar was hij verantwoordelijk voor strategie, innovatie, MVO en de relatie met diverse overheden. Met EcoCabins wil Alex een directe bijdrage leveren aan de verduurzaming en flexibilisering van de woningmarkt en tegelijkertijd het woongenot van bewoners van compacte woningen vergroten. Alex wisselt gemakkelijk van helikopterview naar praktische invulling en houdt zich bij EcoCabins onder andere bezig met het ontwikkelen van projecten samen met partners.

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.