+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

EcoCabins

#TinySuite

€35.000 excl BTW

#TinySuite

De #TinySuite is ontworpen als slimme compacte ruimte en multi inzetbaar als recreatieve accommodatie, tuinkantoor, studio, gastenverblijf etc. Door zijn ‘tiny’ afmetingen van 6x3m is de #TinySuite makkelijk te vervoeren en past in elke achtertuin.

Het is mogelijk om #TinySuites te stapelen, te schakelen en optioneel uit te rusten met dakterras. Daarnaast kun je ook kiezen voor een groen dak. Een groen dak geeft meerwaarde aan je #TinySuite door bij te dragen aan de lokale biodiversiteit, aan luchtzuivering, waterretentie en het besparen van energie.


AFMETINGEN 6m x 3m

OPPERVLAKTE 18 m2

BASIS PRIJS €35.000

€35.000 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 6m

Lengte 3m

Hoogte 3,35m

Oppervlakte 18 m2

Turn Key levering

De #TinySuite kan worden geplaatst op een fundering van stelcon platen of schroefpalen. De module kan met een kraan of grote 'fork lift' op de fundering worden geplaatst. De #TinySuite is all electric en sluit je aan op elektra, water en afvoer.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De #TinySuite is geïnspireerd op de kamers van (luxe) hotels met een aangrenzende badkamer en is als Basic of LXRY-variant verkrijgbaar.

- Elektrische vloerverwarming

- Inloopdouche & toilet

- Kitchenette (LXRY-variant)

- Aluminium kozijnen (LXRY-variant)

- 6 jaar garantie

- Triple glas A+++

Tijdlijn

De EcoCabins #TinySuite heeft een productietijd van 15-20 weken.

Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op locatie dient een kraan of een fork lift de #TinySuite op de fundering te plaatsen.

Vloerplan

#TinySuite Plan A

#TinySuite Plan A

#TinySuite Plan A mirrored

#TinySuite Plan A mirrored

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.