+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

EcoCabins

#TinyOffice

€35.000 excl BTW

#TinyOffice

De #TinyOffice is ontworpen als slimme compacte ruimte en multi-inzetbaar als tuinkantoor of studio, maar ook als recreatieve accommodatie of gastenverblijf etc. Door zijn ‘tiny’ afmetingen van 6x3m is de #TinyOffice makkelijk te vervoeren en past het in elke achtertuin.

Het is mogelijk om #TinyOffices te stapelen, te schakelen en optioneel uit te rusten met dakterras. Daarnaast kun je ook kiezen voor een groen dak. Een groen dak geeft meerwaarde aan je #TinyOffice door bij te dragen aan de lokale biodiversiteit, aan luchtzuivering, waterretentie en het besparen van energie.


AFMETINGEN 6m x 3m

OPPERVLAKTE 18 m2

BASIS PRIJS €35.000

€35.000 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 6m

Lengte 3m

Hoogte 3,35m

Oppervlakte 18 m2

Turn Key levering

De #TinyOffice kan worden geplaatst op een fundering van stelcon platen of schroefpalen. De module kan met een kraan of grote 'vorklift' op de fundering worden geplaatst. De #TinyOffice is helemaal elektrisch en sluit je aan op elektra, water en riolering.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De #TinyOffice is ontworpen om als verplaatsbare werk hub te functioneren. Door zijn afmetingen is de #TinyOffice makkelijk te verplaatsen en kan hierdoor op mooie inspirerende (werk) locaties geplaatst worden. Als co-working space of home office.

- Elektrische vloerverwarming

- Inloopdouche & toilet

- Kitchenette (LXRY-variant)

- Aluminium kozijnen (LXRY-variant)

- 6 jaar garantie

- Triple glas A+++

Tijdlijn

De EcoCabins #TinyOffice heeft een productietijd van 15-20 weken.

Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op locatie dient een kraan of een vorklift de #TinyOffice op de fundering te plaatsen.

Vloerplan

#TinySuite Plan A

#TinySuite Plan A

#TinySuite Plan A mirrored

#TinySuite Plan A mirrored

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.