+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

Tiny Loft

€63.900 excl BTW

Tiny Loft

De EcoCabins Tiny Loft is een extra kleine Tiny House maar met ingenieuze opbergruimtes. Verborgen ruimtes met lades onder de trap. Uitgerust met een Tiny Vaatwasser en Tiny regendouche biedt deze loft meer dan alleen comfort. De Tiny Loft heeft alles wat je nodig hebt. De Tiny Loft is ideaal voor recreatieve doeleinden of als gastenverblijf. Door zijn hoogte biedt de Tiny Loft een aparte slaapruimte aan, waar je ook nog een zelf kan staan.


AFMETINGEN 4m x 6m

OPPERVLAKTE 18 m2

WOONOPPERVLAKTE 25 m2

€63.900 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 4m

Lengte 6m

Hoogte 4,1m

Oppervlakte 18 m2

Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)

- Elektrische vloerverwarming

- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)

- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. - Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins Tiny Loft 18 m2 heeft een productietijd van 20-25 weken.

Verzending

Het transport van de Tiny Loft vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 3 meter is de Tiny Loft makkelijker te vervoeren dan onze grotere woningen.

Vloerplan

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.