+31 020-244 1570 info@eco-cabins.com

ECO CABINS

Tiny Loft

€63.900 excl BTW

thin

Tiny Loft

De EcoCabins Tiny Loft is een extra kleine Tiny House maar met ingenieuze opbergruimtes. Verborgen ruimtes met lades onder de trap. Uitgerust met een Tiny Vaatwasser en Tiny regendouche biedt deze loft meer dan alleen comfort. De Tiny Loft heeft alles wat je nodig hebt. De Tiny Loft is ideaal voor recreatieve doeleinden of als gastenverblijf. Door zijn hoogte biedt de Tiny Loft een aparte slaapruimte aan, waar je ook nog een zelf kan staan.


AFMETINGEN 6m x 3m

OPPERVLAKTE 18 m2 + 5,4m2 bedroom area (loft)

BASIS PRIJS €63.900

€63.900 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 6m

Lengte 3m

Hoogte 4,1m

Oppervlakte 18 m2

Turn Key levering

De Tiny Loft kan worden geplaatst op een fundering van stelcon platen of schroefpalen. De module kan met een kraan of grote 'fork lift' op de fundering worden geplaatst. De Tiny Loft is electrisch en sluit je aan op elektra, water en afvoer.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De Tiny Loft is geïnspireerd op de Tiny House Movement met een aangrenzende badkamer en regendouche. De Tiny Loft heeft een open keuken.

– Inloopdouche & toilet

– Keuken met combi-oven en vaatwasser

– Aluminium kozijnen

– 6 jaar garantie

– Triple glas A+++

Tijdlijn

De EcoCabins Tiny Loft heeft een productietijd van 20-25 weken.

Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op locatie dient een kraan of een vork lift de Tiny Loft op de fundering te plaatsen.

Vloerplan

Tiny Villa 50 LXRY

thin

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.