+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

MyHome 60

€129.000 excl BTW

De EcoCabins MyHome 60 is een compacte, houten prefab woning van 60m2. De woning is ontwikkeld voor binnenstedelijke bouwprojecten omdat de modules stapelbaar zijn. Tevens kun je met de beschikbare modules combinaties maken.

De grote raampartijen met schrijfdeuren aan de voor- en achterzijde van de woning geven de woning een enorm ruimtelijk gevoel. Als ‘stand alone’ ook fraai te plaatsen als kleine villa.

Deze volwaardige woning is van alle gemakken voorzien en wordt conform het Bouwbesluit voor permanente bewoning worden geleverd. EcoCabins bouwt robuuste houten woningen die energiezuinig en betaalbaar zijn.


AFMETINGEN 5m x 12m

OPPERVLAKTE 60 m2

BASIS PRIJS €129.000

€129.000 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 5m

Lengte 12m

Hoogte 3,40m

Oppervlakte 60 m2

Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug and play geleverd. Deze Tiny Houses worden geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)- Elektrische vloerverwarming

- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)

- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De MyHome 60 heeft een productietijd van 20 weken.

Verzending

Het transport van de MyHome 60 vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.