+31 020-244 1570 [email protected]

ECO CABINS

Tiny Villa 60

Premium edition

€159.000 excl BTW

#TinyVilla

De #TinyVilla 60 – Premium editie van EcoCabins is een stijlvolle villa en is het meest premium uit het aanbod van EcoCabins. Deze prachtige compacte woning is ontwikkeld in samenwerking met Studio Sluijzer uit Amsterdam. De totale oppervlakte van de woning is 60m2 waarvan 50m2 woonruimte en 10m2 overdekt terras. Voorzien van maximaal comfort en luxe. Er is werkelijk niets aan de verbeelding overgelaten en daarbij uiteraard uitstekend geïsoleerd, duurzaam gebouwd en energiezuinig in gebruik.


AFMETINGEN 5m x 12m

OPPERVLAKTE 50 m2

BASIS PRIJS €159.000

€159.000 excl BTW

Excl transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

Details

Breedte 5m

Lengte 12m

Hoogte 3,9m

Oppervlakte 50 m2

Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelconplaten of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

- Aluminium kozijnen met Triple glas (A+++)

- Handgemaakte houten shutters

- Visgraat parket

- Elektrische vloerverwarming en een gashaard

- Geïntegreerde hemelwaterafvoer

- 100% elektrisch

- Keuken met kookeiland + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)

- Inloopdouche + toilet

- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins #TinyVilla heeft een productietijd van 20-25 weken.

Verzending

Het transport van de Tiny Villa 60 vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

Premium

Premium

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.