+31 020-244 1570 [email protected]

Wilt u het eerste weekend voorafgaande aan de opening gratis komen proefslapen in Fabcity Nature, aan het strand van IJmuiden? Geef u dan nu op!

Over FabCity Nature

FabCity Nature is een bijzondere overnachtingsplek gelegen aan de duinen én een plaats om te kunnen proefwonen en experimenteren met woonvormen en natuur. FabCity Nature, het eerste tiny house (eco)resort van Nederland, gaat op 22 juli open voor een beperkte periode van vijf jaar. EcoCabins is verantwoordelijk voor de exploitatie van dit unieke resort, dat jaarrond geopend zal zijn. Ook zal EcoCabins op deze plaats diverse oplossingen voor energieopslag en energieneutraal wonen gaan testen, onder andere in samenwerking met Universiteit Twente. Ga voor meer informatie over FabCity Nature naar www.fabcitynature.nl.

Combinatie tiny huisjes en opvallende kunstwerken

Op dit moment bestaat de locatie uit 6 verschillende tiny huisjes en enkele opvallende kunstwerken van Atelier van Lieshout. In de komende maanden wordt de locatie uitgebreid naar 20 tiny huisjes, waaronder diverse duurzame tiny huisjes van EcoCabins.

Win een lang weekend proefslapen

We geven van vrijdag 19 tot zondag 21 juli 2019 maar liefst 6 huisjes weg! De huisjes variëren van twee- tot vierpersoons. Het enige wat we van u vragen is een gezonde dosis feedback. Werkt alles naar behoren in de huisjes? Wat kan er anders? Welke tips heeft u voor ons? En wat zou u doen als u deze locatie de komende 5 jaar zou mogen exploiteren?

Meld u nu aan

Geef uw interesse op via een email aan [email protected]. De winnaars worden op woensdag 17 juli uiterlijk om 12:00 uur bekendgemaakt. Iedere geïnteresseerde ontvangt bericht of hij of zij heeft gewonnen.

Investeren 

in EcoCabins

Heeft u interesse om te investeren in EcoCabins? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op om de actuele mogelijkheden door te nemen.