Slide Tiny Villa by
Studio Sluijzer & EcoCabins
PROJECTS

Studio Sluijzer

Met een achtergrond als meubelmaker, startte Robin Sluijzer ruim twintig jaar geleden zijn designstudio. Zo vat hij zijn liefde voor materiaal, vorm en kleur niet alleen samen in één object – maar in complete interieurs. Het internationale portfolio van Studio Sluijzer is rijk en divers; variërend van high-end woning designs tot oogstrelende horeca-, retail- en kantoorprojecten. Daarnaast ontwerpt Robin onder zijn eigen naam nog steeds meubels en accessoires voor verschillende gerenommeerde merken.

Samenwerking

EcoCabins heeft in het afgelopen jaar reeds succesvol samengewerkt met Studio Robin Sluijzer interior architecture bij de ontwikkeling van een unieke beach cabin. De samenwerking bleek zo succesvol dat er besloten is om samen een nieuw project aan te gaan: de ontwikkeling van een luxe, duurzame Tiny Villa van 50 vierkante meter bestemd voor de premium markt.

Get Social #TinyVilla

Get Social #TinyVilla

Van 12 tot 16 december 2019 stond de #TinyVilla op de Masters of LXRY in de RAI in Amsterdam, waar we de award voor meest duurzame stand voor hebben ontvangen.
Vanaf maart 2020 wordt de #TinyVilla verhuurd via Basecamp IJmuiden.